Antena Căutare

Proiectele lui Prigoana: Piste de biciclete pe carosabil si transport platit prin sms

Campania electorala a inceput deja cel putin la nivelul proiectelor candidatilor, desi mai sunt doua luni pana la alegerile locale de pe 10 iunie.

Intr-un interviu pentru NewsIn, candidatul PDL la Primaria Generala a Capitalei a vorbit despre trei dintre proiectele sale pentru bucuresteni.

"Pistele de biciclisti trebuie sa fie pe carosabil. Nu ai voie ca bunica, nepotul, sa mearga pe acelasi loc pe unde merge bicicleta. Copilul e copil, nu este el atent la bicicleta, baga mana intre spite si isi rupe mana. Ce smecherie ai facut cu treaba asta, ca ai umplut de piste de biciclete locul pietonal? A fost o greseala, majoritatea pistelor de bicicleta se termina in statiile de autobuz, in copaci, in stalpi. Nu se poate sa fim in halul asta de imbecili, rade lumea de noi, rade Europa de noi. Astea trebuie schimbate si astea nu costa bani, trebuie vazut acum cine a facut pistele alea, cine a dat dispozitie, cine a receptionat lucrarea, banii se pot recupera apoi, se sta de vorba cu aia care trebuie sa plateasca", a spus Prigoana.

Securitatea cetatenilor, cainii si locurile de parcare sunt principalele puncte de pe lista democrat-liberalului, anuntate odata cu lansarea candidaturii.

Candidatul democrat-liberal spunea ca va miza pe "lucruri care nu consuma bugete si se pot rezolva in sase luni", iar celelalte prioritati ale programului sau vor fi alese impreuna cu ONG-uri, fundatii, sindicate, dar si cu simpli cetateni.

Plata prin sms a transportului public

In numai 3 zile candidatul ar rezolva si implementarea sistemului de plata prin sms a transportului public.

"In 3 zile e implementat. Exista diverse sisteme pe planeta eu vreau sa functioneze in toate retelele de telefonie pentru ca se implementeaza numai pe o retea sau alta si asta mi se pare o discriminare, de ce numai unii sa aiba acces la asa ceva si sistemul trebuie sa functioneze pe orice retea telefonica si pe orice tip de telefon. Licitatie publica internationala, sistemul nu costa mai nimic, ca nu costa, ce dracu' sa coste un soft de gestionare? Nimic, si niste aparate de scanare, iar nimic, si cetateanul nu mai trebuie sa plateasca banul la casier. Unde exista chitanta, casier, bani, exista frauda si sistemul functioneaza foarte simplu, ai oprit pe dreapta, toate parcarile vor fi marcate domeniu public, inclusiv parcarile de resedinta, ti-ai facut abonament pe parcare un an de zile, cand vine omul cu scannerul si da pe numar vede ca e platita. Daca e alta masina acolo, e o problema", mai spune acesta pentru NewsIn.

Foto: Intact Images

PC ii face plangere penala Robertei Anastase... Antonescu ii raspunde lui Chiliman: Nu joc poker!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x