Antena Căutare

Radu Mazare: "Daca nu ii dam jos politic, de data asta revolutia o sa plece de la Constanta"

Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, sustine ca, in cazul in care actuala Putere nu poate fi schimbata prin masuri democratice, prin alegeri anticipate, atunci ar fi nevoie de o noua revolutie. Si Victor Ponta a preluat putin din atitudinea revolutionara a lui Radu Mazare, precizand ca actuala Putere se comporta ca o armata de ocupatie si doar presiunea populara i-ar mai putea starni teama

Mazare a venit imbracat in costum de militar la Conferinta Judeteana a PSD Constanta, care a ales noua conducere a formatiunii politice, si le-a spus celor prezenti ca ii imbraca in militari si merg sa faca Revolutie in cazul in care celelalte masuri nu functioneaza.

"Revolutie inseamna oameni in strada, stat in fata la Cotroceni doua - trei saptamani, o luna, ca nu cred ca este nevoie de mai mult si fugariti din institutiile statului, incepand cu Cotroceniul. Adica, ce am mai facut acum 20 de ani, dar din pacate n-a iesit. Intai alegeri anticipate. Poate nu se poate. Poate blocheaza Parlamentul, asa cum au incercat sa faca. Daca blocheaza Parlamentul si mergem tot cu Boc si trecem iarna asta, stiti cati vor veni la revolutie, stiti cati vor veni in strada", a explicat Mazare.

La randul sau, Victor Ponta a preluat putin din atitudinea revolutionara a lui Radu Mazare si la inceputul discursului si-a pus pe cap o sapca verde cu o stea rosie in frunte pe care a marturisit ca o are din China.

"Stiam ca vin la Radu Mazare si voiam sa va arat ca vin pregatit. E din China, nu din Cuba. O sa mai dovedesc si in alte ocazii ca am sange, nu, ca asa a zis Radu ca ne trebuie un presedinte cu sange", si-a explicat gestul Victor Ponta.

Citeste articolul integral pe jurnalul.ro

Foto: Jurnalul National

Vadim ii apara pe rromi in Parlamentul European: "Eu le spun tigani si ii iubesc"... Boc se opune proiectului de dublare a contributiilor pentru drepturile intelectuale, din 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x