Antena Căutare

Razvan Mustea: "Averea mea a fost muncita zeci de ani de zile"

Razvan Mustea, ministrul propus la Comunicatii, a facut cateva declaratii de presa chiar pe holurile Parlamentului. A vorbit despre declaratia de avere care a uimit pe reprezentantii mass media.

Razvan Mustea, minsitrul propus la Comunicatii, nu s-a ferit sa discute cu presa despre averea sa. El a explicat ca este vorba despre o avere considerabila, dar nu si ilicita.

"Important nu este cat de mare sau de mica este averea mea, ci daca este sau nu ilicita", a explicat Razvan Mustea de la PDL. In ce priveste modul in care a reusit sa stranga aceasta avere, politicianul s-a justificat cu ajutorul parintilor sai.

"Este o avere foarte mare, intr-adevar, dar este muncita din plin, de-a lungul a zeci de ani grei. Tatal meu este un prosper om de afaceri, iar mama mea este medic", a spus Razvan Mustea care a tinut sa precizeze ca este pentru ultima oara cand isi justifica averea.

Viitorul Ministru al Comunicatiilor a trecut in declaratia de avere o masina de lux, marca Porshe, bijuterii in valoare de 60.000 euro, doua terenuri in Voluntari si Bucuresti, doua case si trei conturi bancare.

Foto: Intactimages.ro

Toti ministrii lui Razvan Ungureanu au primit avize favorabile... Gabriel Berca, ministrul propus la Interne: "Este un Guvern cum n-a mai fost in Romania"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x