Antena Căutare

Reacția lui Gabriel Oprea după apariţia imaginilor de la sediul PSD, în care apare! Cum a ajuns lângă Viorica Dăncilă

Gabriel Oprea a reacționat după apariţia imaginilor de aseară de la sediul PSD, în care apare și e. Fostul ministrul de Interne a spus că a fost invitat chiar de Viorica Dăncilă, după ce UNPR a sprijnit-o la prezidenţiale.

Gabriel Oprea a fost surprins alături de Codrin Ştefanescu în biroul în care liderii PSD s-au adunat după aflarea cifrelor exit poll-urilor.

Viorica Dăncilă a declarat că Oprea a devenit vicepreşedinte în CEX după ce PSD a semnat protocoale de colaborare cu cinci sindicate, printre care şi cel al militarilor în rezervă, potrivit antena3.ro.

„Noi am făcut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Frăția, cu Uniunea Militarilor și Polițiștilor, am făcut cu mai multe sindicate, iar prin aceste protocoale pe care le-am semnat, lidierii sindicatelor respective fac parte din Comitetul Executiv Național. Avem cu cinci sindicate.

Toți liderii de sindicate au funcție de vicepreședinte la nivel de Comitet Executiv Național. Am făcut cu cinci sindicate, deci avem cinci vicepreședinți. Au și drept de vot”, a spus Viorica Dăncilă, întrebată despre motivul pentru care Gabriel Oprea a fost prezent duminică la sediul PSD.

Dragnea, negru de supărare! Acesta a depus plângere după alegerile prezidențiale 2019, turul 2.... Ludovic Orban, anunț de ultimă oră! Când va fi adoptată rectificarea bugetară. „PSD a construit un buget pe bani falşi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x