Antena Căutare

Sedinta cu electrosocuri! Mai multi alesi s-au electrocutat cu microfonul tribunei

Sedinta electro-soc, azi, in Parlament. Mai multi alesi s-au electrocutat cu microfonul tribunei, in momentul in care au incercat sa ia cuvantul. De altfel, intreg sistemul electronic al Camerei Deputatilor a fost la un pas sa cedeze. Unde nu s-au curentat alesii, s-a curentat votul. Cartelele demnitarilor s-au incapatanat sa nu mearga, iar legea confiscarii averilor a fost votata in reprize.

Primul soc l-a avut liderul grupului minoritatilor nationale Varujan Pambuccian. Calm, a urcat la tribuna si a intins mana spre microfon. Mai facuse asta de sute de ori. Doar ca microfonul a ripostat.

Iar feeria a continuat. Urmatorul pe lista electrocutatilor a fost deputatul PDL, Daniel Buda. A incercat sa ascunda incidenul dupa un zambet. Nu prea era insa zambetul lui.

Dar nu doar microfonul a fost problema in Plenul Parlamentului. Fie din cauza neatentiei, a lipsei cvorumului, ori din cauza sistemul de vot avariat, proiectul privind confiscarea extinsa a averilor a cazut la vot. A fost nevoie de o a doua sesiune pentru a fi adoptat.

Legea prevede confiscarea averilor persoanelor care au fost condamnate pentru comiterea unor infractiuni care le-ar fi putut aduce foloase materiale. Pedeapsa este inchisoarea de cinci ani sau mai mare.


UPDATE! Ioan Oltean se declara nevinovat in dosarul DNA: "E o comanda politica"... Sebastian Lazaroiu, pe Facebook: "Frunzaverde - un gunoi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x