Antena Căutare

Senatorul Vergil Chițac, prima reacție după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chiţac a avut prima reacție după ce s-a dovedit că este infectat cu coronavirusul COVID-19.

Senatorul Vergil Chițac, prima reacție după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus Galerie
Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus | Facebook Vergil Chitac

Într-o postare pe Facebook, Vergil Chițac a confirmat că răceala pe care o avea s-a dovedit a fi cauzată de coronavirus și că este „mâhnit” că trebuie să treacă prin așa ceva.

„Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta”, a scris Vergil Chițac.

Senatorul Vergil Chițac, prima reacție după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Mesajul lui Chițac vine la o zi după ce a acuzat parlamentarii opoziției că au creat „o adevărată isterie vizavi de o așa zisă infectare a mea cu Coronavirus”.

Citește și: Vergil Chiţac, după ce s-a vehiculat că ar fi infectat cu coronavirus: Nu ştiu de unde au tras colegii concluzia că sunt suspect de coronavirus

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat vineri că, având în vedere că senatorul Virgil Chiţac, diagnosticat cu coronavirus, a participat la reuniunea Biroului Politic, toţi membrii conducerii liberale se vor izola la domiciliu, iar toţi senatorii din grupul senatorial au obligaţia să se izoleze.

PSD: Asigurarea necesarului de teste pentru depistarea COVID-19 nu a fost o prioritate pentru Guvernul Orban. A devenit ... Toţi jurnaliştii care au fost în ultimele zile la sediul PNL, la Parlament sau la Cotroceni vor fi testaţi pentru corona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x