Antena Căutare

Sever Voinescu: Nu s-a pus problema unor schimbari in cadrul Guvernului

Sever Voinescu, purtatorul de cuvant al PDL a oferit cateva detalii despre modul in care vor decurge discutiile Putere-Opozitie in sesiunea extraordinara care incepe luni.

Voinescu s-a arata increzator ca discutiile vor aduce aduce solutii concrete pentru Romania.

"Vom analiza solutiile pe care le propune Opozitia. Vom avea si noi propunerile noastre cu solutii concrete. Speram sa fie o dezbatere consistenta pe problemele reale ale oamenilor. Sper sa nu fie un lung sir de jigniri reciproce. Clasa politica romaneasca trebuie sa-si gaseasca civilitatea", a spus acesta.

Totodata, Voinescu a spus ca alegerile anticipate s-ar puteat organiza abia in toamna lui 2012, in cazul in care aceastea s-ar declansa.

Dincolo de frenezia care i-a cuprins pe cei din Opozitie, simtind ca e momentul sa vina la putere sa spunem ca ne-am da toti demisia. Din punct de vedere legal oricum nu se pot face partiale decat la terminarea mandatului. Constitutia e foarte stricta din acest punct de vedere. Nu putem avea alegeri anticipate fara ca Parlamentul sa fie dizolvat. Si chiar daca am discuta despre alegeri anticipate calendarul ne-ar duce spre toamna. Alegerile anticipate nu se pot organiza foarte repede.

Intrebat despre o eventuala remaniere a ministrilor din cabinetul Boc, Voinescu a infirmat aceasta varianta.

"Nu s-a pus problema unor schimbari in cadrul Guvernului", a incheiat Sever Voinescu.

Foto: Intact Images

Marian Vanghelie: Demisia parlamentarilor nu rezolva nimic. Solutia e sa scoatem in strada 100.000 de oameni... USL: Miercuri vom avea o intalnire cu toti ambasadorii acreditati la Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x