Antena Căutare

Singur la munca: Gigi Becali a venit la Parlament, dar sala de sedinta era inchisa

Ce faci cand n-ai ce sa faci? Te duci la munca, dar constati ca n-ai avut noroc. Asa a patit Gigi Becali in aceasta dimineata. Deputatul a venit la Parlament, la prima ora, gata pentru o zi lunga de munca in comisia juridica.

Dupa ce ieri a luat de piept Agentia Nationala de Integritate si a fost virulent in declaratii, azi, Gigi Becali a fost putin mai tacut. Ar fi vobit, dar n-a avut cu cine, caci a gasit inchisa sala de sedinte a comisiei juridice.

Becali s-a lasat greu la declaratii. Si-a luat masca de suparat pe presa, dar, pana la urma s-a ndurat sa spuna ceva: “Si acasa ce sa fac? Imi place mai mult aici”.

Odata rezolvata problema activitatii de parlamentar, Becali si-a adus aminte ca este suparat pe presa. “Nu mai vorbesc. Nu v-am spus ca nu mai vorbesc cu presa”. Deloc, deloc. O sa vorbesc, dar nu o sa mai vorbesc in fiecare zi, doar cand va fi cazul. Nu o sa vorbesc 300 de zile, o sa vorbesc 50”.

Problemele cu jurnalistii dispar ca prin minune dupa ce camerele si microfoanele sunt inchise: “Da tata hai, dar fara microfoane. Lasam microfoanele. Hai la cafea toata lumea”.

Deputatii sunt dispusi sa renunte la piscina, sauna si masa pentru a nu fi nevoiti sa stea cu chirie... Traian Basescu a fost examinat de 13 medici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x