Antena Căutare

Suparare in USL? Ponta pleaca fara Antonescu in SUA

Desi initial stabilisera sa efectueze impreuna o vizita in Statele Unite, potrivit unor surse din partid, presedintele PSD Victor Ponta va pleca, duminica viitoare, in SUA, fara liderul PNL Crin Antonescu.

UPDATE 20.35: Invitat in platoul emisiunii "Subiectiv" de la Antena3, Crin Antonescu a confirmat ca nu va merge cu Victor Ponta in SUA, subliniind insa ca acest lucru era stabilit de circa doua saptamani.

"Parca ar fi fost o traditie sa mergem impreuna in SUA (...) Am convenit ca, data fiind situatia politica din Romania, unul dintre noi trebuie sa ramana in tara", a declarat Antonescu.

Victor Ponta ar urma sa aiba intalniri in SUA cu sefii de cabinet ai vicepresedintelui Joe Biden si ai secretarului de stat Hillary Clinton si sa discute cu lideri ai Partidului Democrat si cu oficiali ai Congresului si Senatului, conform acelorasi surse.

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu si-au fixat ca prioritati externe pentru anul 2012 o vizita politica in SUA si una la Bruxelles, obiectivele pentru primul semestru fiind alte doua vizite, una in Danemarca si alta in Olanda.

Foto: Intactimages

Adrian Nastase, acuzat de santaj de fostul consul al Romaniei in China... Teodor Atanasiu da o veste proasta PDL: USL nu se rupe inainte de a scapa de Traian Basescu si ciuma lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x