Antena Căutare

Teodor Baconschi: "Revocarea mea a fost o decizie politica. Nu am fost informat prin SMS"

Teodor Baconschi a afirmat la Antena 3, ca a fost anuntat despre revocarea sa din functie prin telefon, si nu printr-un SMS, asa cum s-a spus initial. "Gestul nu s-a facut printr-un SMS, ci printr-un apel telefonic, aici la Bruxelles”, a spus fostul ministrul al Afacerilor Externe.

"Gestul nu s-a facut printr-un SMS, ci printr-un apel telefonic, aici la Bruxelles. Am fost sunat de prim-ministrul Emil Boc, care mi-a spus ca doreste sa ia aceasta decizie", a declarat luni, intr-o interventie telefonica la Antena 3, Teodor Baconschi.


Ministrul demisionar al MAE este de parere ca decizia premierului Boc este una politica. "Premierul Emil Boc a precizat ca nu are sa-mi faca reprosuri pe linie guvernamentala, dar o anumita postare a mea pe blogul personal il determina sa ia aceasta decizie. Am luat act de aceasta decizie si merg mai departe", a mai spus Teodor Baconschi.

Teodor Baconschi a fost revocat din functia de ministru al Afacerilor Externe, pentru declaratiile sustinute de acesta la adresa protestatarilor, a anuntat, luni, in Parlament premierul Emil Boc.

Prim-vicepresedintele PDL a comparat protestatarii, intr-o postare pe blogul sau, cu o "mahala violenta si inepta". Baconschi se afla la Bruxelles, unde participa la reuniunea Consiliului de Afaceri Externe.

foto: Intact Images

Olguta Vasilescu despre cedarile Puterii: "Ce face frica din om!"... Vasile Blaga: "N-am stiut sa dialogam. Aici PDL-ul are o mare vina"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x