Antena Căutare

Traian Basescu: "Nu investim in sanatate pana nu inchidem robinetele prin care se scurg banii"

Presedintele Romaniei a participat, miercuri seara, la ceremonia de investitura a medicului Ritli Ladislau in functia de ministru al Sanatatii. Traian Basescu a declarat ca noul ministru trebuie sa inteleaga faptul ca nu se pot aloca mai multi bani la Ministerul Sanatatii cat timp exista "robinete" prin care se scurg bani.

"Vreau sa stiti ca dau o atentie deosebita reformei in sanatate si vreau sa intelegeit ceea ce predecesorul dumneavoastra n-a inteles ca nu se pot da alti bani la sanatate, pana nu inchidem robinetele prin care se scurg banii de la sanatate dar nu inspre bolnavi, ci inspre alte directii"


Facand referire la demisia lui Cseke Attila, care si-a argumentat plecarea de la conducerea Ministerului Sanatatii pe faptul ca noua strategie bugetara adoptata de Guvern nu intruneste cerinetele pentru fonduri suplimentare la Sanatate, presedintele Romaniei il anunta pe succesorul acestuia ca sistemul sanitar trebuie vindecat de coruptie, inainte sa primeasca fonduri suplimentare.

Seful statului a semnat, vineri, la propunea premierului, decretul de numire a lui Ritli Ladislau in functia de ministru al Sanatatii.

PDL, acuzat de mita electorala in Neamt. Produse contra semnaturi si voturi... Judecarea cererii de inregistrare a partidului lui Dan Diaconescu, amanata pentru septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x