Antena Căutare

Udrea: Basescu este un intelectual daca a terminat un institut de marina

Elena Udrea a oferit miercuri seara mai multe explicatii pentru excluderea europarlamentarului PDL Cristian Preda din partidul democrat-liberal.

"Este un om cu foarte multe calitati pe care nu a vrut sa le foloseasa in interesul partidului. Domnul Preda
a vrut sa-si faca imagine pe marginea partidului. Textele lui de pe blog sunt vechi. [...] Suntem in momentul celor mai grele alegeri. Suntem dupa o guvernare extrem de buna din punct de vedere al cifrelor macro-economice, dar dupa masuri care au dus la scaderea increderii si a procentelor partidelor",



"Despre excluderea lui Cristi Preda se discuta de 2 ani. Iar luni au votat 30 de lideri ai PDL si cu argumente. Deci nu putem vorbi ca Udrea l-a dat afara din partid. Nu poti sa spui ca votezi alt candidat cand partidul are deja un candidat. [...] Nu conteaza cate carti citesti, numarul de carti citite nu este direct proportional cu caracterul fiecaruia", a mai spus Elena Udrea.

Intrebata daca presedintele tarii poate fi considerat un intelectual aceasta a fost de acord cu faptul ca Traian Basescu poate fi considerat, intr-adevar, intelectual dupa studiile pe care le-a absolvit.

"Basescu este un intelectual daca a terminat un institut de marina",
a incheiat Udrea.

Foto: Intact Images

Ponta: Nu mai primim in USL parlamentari ai puterii!... Preda: Nu am fost de acord cu Prigoana pentru ca sustinea pedeapsa cu moartea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x