Antena Căutare

Udrea catre USL: ''Baieti, de ce va e frica nu scapati!'', PDL-ul nu renunta la Legea Capitalei

Elena Udrea nu renunta la Legea Capitalei si le transmite "barbatilor politici din Bucuresti ai USL" ca procesul de "debaronizare" va avea loc, precum si mesajul: "Baieti, de ce va e frica nu scapati!", scrie Mediafax.



''Am vazut ca unii au incercat sa impuna ideea ca, urmare directa a anularii referendumului, PDL Bucuresti renunta la Legea Capitalei si principiile pe care aceasta se baza. Mai mult, niste primari de sector isi frecau manutele de bucurie ca isi pastreaza feudele, altii se gandeau la copaceii pe care ii vor planta in perioada imediat urmatoare


"PDL Bucuresti nu renunta la Legea Capitalei", cum se numeste articolul, precizeaza ca referendumul a fost anulat pentru ca Romania va trece in perioada urmatoare printr-un proces de reorganizare administrativ-teritoriala, care afecteaza in mod evident si Capitala, ce va fi astfel inclusa in zona metropolitana Bucuresti-Ilfov, cu potential de extindere pana la Dunare, pana in anul 2016.

"In aceste conditii, referendumul ar fi fost inutil, pentru ca, practic, nu ar fi vizat noua forma administrativ-teritoriala a regiunii Bucuresti-Ilfov", adauga ea.

Insa dupa reorganizarea administrativa, nu numai ca este indicata si utila, dar "Legea Capitalei este si obligatorie", pentru ca va fi nevoie de o lege care sa reglementeze in mod practic activitatea administratiei publice locale de la nivelul Bucurestiului.

"Asa ca barbatii politici de Bucuresti ai USL sa nu se bucure atat de tare, crezand ca au scapat de procesul de debaronizare pe care au reusit sa-l impuna la nivelul sectoarelor, dupa modelul ilustrilor inaintasi din tara. Debirocratizarea, eficientizarea administratiei, bugetul unic al Bucurestiului si strategia de dezvoltare unitara a Capitalei se pastreaza pe lista noastra de prioritati. Repet ceea ce spunea si Presedintele la referendumul din 22 noiembrie 2009: baieti, de ce va e frica nu scapati!", mai scrie Udrea.

Foto:Intact Images

Mircea Geoana a revenit in PSD. Suspendarea sa a expirat luni... Bucurestiul, cu deschidere la Dunare: Localitati din Dambovita si Giurgiu, in zona metropolitana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x