Antena Căutare

Udrea: Guvernul si guvernarea trebuie sa fie mandria PDL

Elena Udrea are o parere diametral opusa fata de ceea ce cer oamenii in strada si de ceea ce reproseaza Opozitia Puterii. Udrea spune pe pagina de Facebook ca singura eroare a Puterii este lipsa comunicarii cu oamenii.

"Dupa un inceput de an greu pentru partid, ingrijorarile legate de ceea ce urmeaza sa facem au generat dezbateri aprinse, replici dure intre colegi, abordari nervoase ale unor subiecte pe care, in alt moment, cu certitudine le-am fi tratat cu mult calm", a spus Udrea.

Udrea cere o schimbare in partid si in PDL

"Este nevoie sa facem ceva, sa schimbam ritmul, sa revenim in ofensiva. Nici Guvernul Boc si nici PDL nu au de ce sa stea cu capul plecat. Am fost un Guvern responsabil, care a sacrificat voturile partidului, dar a luat masurile fara de care Romania ar fi putut fi in situatia Greciei astazi", a adaugat aceasta.

Udrea a recunoscut ca singura vina ce i se poate imputa Puterii este neinfomarea oamenilor despre de masurile luate de Guvernare.

"Dar am scapat din vedere un lucru simplu, bine stiut altfel de politicieni: comunicarea! Cand pui pe umerii oamenilor costurile mari ale masurilor luate, trebuie sa fii sigur ca oamenii au inteles justetea actiunilor tale, sa le dai increderea ca stii ce faci, ca nu te joci cu viata lor. Noi, preocupati sa salvam tara, am lasat in urma oamenii! Din pacate, ne-am dat seama de asta abia dupa ce nemultumirile au fost strigate in strada!", conform ministrului.

Udrea a intarit faptul ca tot actuala Putere este solutia pentru salvarea romanilor, ca si pana acum, si nu Opozitia, care ,conform acesteia, nu a demonstrat nimic.

"Avem nevoie de incredere, avem nevoie sa fim convinsi ca cei care ne guverneaza stiu exact incotro mergem. Iar acestia, in mod evident pentru oricine, suntem noi, cei din coalitia de guvernamant, cei care am demonstrat ca avem solutii reale, si nu opozitia infantila, guraliva si lenesa. O opozitie care ar sacrifica intr-o secunda tara doar pentru a veni la putere. O opozitie ai caror lideri nu demonstreaza si nu au demonstrat niciodata, mai ales cand au fost ministri, ca sunt in stare sa faca lucruri concrete pentru oameni. O opozitie care fuge permanent de responsabilitate", a mai spus Udrea.

In final Udrea s-a aratat inca o data convinsa de faptul ca modul in care cabinetul Boc a condus tara este o "mandrie, argumentul principal electoral al PDL".

"Guvernul si guvernarea trebuie sa fie mandria, argumentul principal electoral al PDL, nu o greutate care sa atarne de picioarele lui. Guvernul trebuie sa fie puternic, prin cei care il compun, dar si prin sustinerea din Parlament",
a incheiat Udrea.


Foto: Intact Images

Dan Sova(PSD) despre lipsa cvorumului la Senat: Mi se pare o lovitura de stat parlamentara... Ponta: Cei care nu muncesc sunt parlamentarii puterii care stau in banci ca oile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x