Antena Căutare

Ultima apariție a lui Vladimir Putin pare să susțină veștile despre sănătatea lui șubredă. Ce se vede pe mâna lui

Vladimir Putin a surprins la ultima apariție publică. Liderul de la Kremlin a fost fotografiat cu urme suspecte pe mână, despre care specialiștii spun că pot proveni de la tratamentul intravenos pe care acesta l-ar urma.

colaj de imagini cu vladimir putin la o conferinta si la o baza de antrenament Galerie
Vladimir Putin a surprins la ultima apariție publică. Liderul de la Kremlin a fost fotografiat cu urme suspecte pe mână, despre care specialiștii spun că pot proveni de la tratamentul intravenos pe care acesta l-ar urma | Profimediaimages.ro

S-a scris mult, în ultimele luni, despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Au existat zvonuri că acesta suferă de cancer și dureri mari.

În ultimele imagini cu liderul de la Kremlin, pe mâna lui apare o urmă misterioasă, care pare să confirme faptul că Putin urmează un tratament intravenos.

Clipul, care a fost distribuit de un corespondent Kyiv Post, îl arată în timp ce prinde de braț un soldat rus. Acesta a notat: „Videoclipurile lansate de publicațiile guvernului [rus] arată ceea ce ar putea fi urme de la IV-uri pe mâna lui Putin”.

Citește și: Ce pedeapsă riscă femeia care i-a lăsat un bilețel lui Putin la mormântul părinților lui. Ce mesaj a scris liderului

Ce ar mai putea fi urmele de pe mâna lui Vladimir Putin

El a susținut, de asemenea, că Moscova a mai publicat două videoclipuri: unul în care mâna lui Putin este ascunsă și altul în care aceasta nu se vede. Ba mai mult, cel în care venele arată ciudat ar fi fost șters, conform spuselor sale.

Putin a bifat o apariție rară într-o tabără de antrenament, unde a tras cu o pușcă. Aceasta a conversat și cu soldații, iar în unul dintre momente s-a văzut că dosul mâinii sale arăta bizar.

Unii cred că poate fi vorba despre un unghi ciudat, vinovate fiind niște ”vene umflate”. Fostul corespondent ucrainean Tom Warner a scris: „Am descărcat cele 5 videoclipuri de la eveniment, care au fost postate de zvezdanews, și am căutat îndeaproape imaginile cu dosul mâinii. Acesta pare să fie doar un unghi ciudat de vene umflate. Dar mâna și fața sunt umflate în toate scenele. Steroizi pe termen lung.”

Citește și: Gestul făcut de Vladimir Putin, după ce a anunțat mobilizarea rușilor pentru război. Acesta ar fi plecat în vacanță pentru concert

Alții au susținut că ar putea fi un semn de la mușcătură, în timp ce un neurochirurg pensionat a spus că sunt „vene sclerotice de la mai multe catetere IV”.

Aceste presupuneri vin după ce au apărut o mulțime de zvonuri conform cărora Vladimir Putin suferă de un cancer rar, dar și de boala Parkinson.

La începutul lunii octombrie 2022, Putin părea să fie vizibil în suferință în timpul unei parade care sărbătorea încălcarea dreptului internațional la anexa a patru regiuni ale Ucrainei. Acesta avea obrajii inflamați și fața roșie.

Un raport citat de The Sun susținea că, înaintea unei întâlniri importante, Putin „s-a plâns de dureri dureroase în cavitatea abdominală, care nu au putut fi oprite rapid, și a ținut ”piept” întâlnirii aplecat în față, încercând să mențină o postură naturală”.

Citește și: "Ghidul spiritual" al lui Vladimir Putin, ținta unui asasinat. Fiica sa a fost incediată în mașina în care și el "trebuia" să fie

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x