Antena Căutare

Vadim il acuza pe Boc de "genocid"

Liderul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, l-a reclamat la Parchetul instantei supreme pe premierul Emil Boc, pe care il acuza de "genocid". Plangerea a fost depusa de Vadim la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.



Vadim a folosit, in timpul declaratiei sustinute chiar la intrarea in sediul Parchetului instantei supreme, o masina de ras, cu care s-a barbierit, trei peruci si o pereche de catuse.

Vadim Tudor a facut diverse acuzatii la adresa politicienilor romani, vizandu-i in special pe seful statului si pe premierul Boc.

"Acum un an au incercat sa ma acuze ca as fi primit o publicitate de o firma si ca ar fi fost ilegal. Oricine are voie, dar Vadim Tudor nu. O data in 20 de ani am vrut si eu sa iau o reclama si nu am avut voie, pentru ca vor sa ma distruga financiar", a spus, intre altele, Vadim Tudor.


sursa: Jurnalul.ro

foto: Intact Images



Udrea cumpara pixuri si geci de 1,6 milioane de euro... Daniel Funeriu: "Niciun elev nu va putea copia anul acesta la bacalaureat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x