Antena Căutare

Valul lui Traian versus vila lui Videanu

Presedintele Traian Basescu declara, saptamana trecuta la TVR, ca le-a cerut democrat-liberalilor sa promoveze lideri noi, dar ca acestia "nu s-au inghesuit" sa-l asculte, pentru ca "i-a furat prea mult valtoarea guvernarii". Seful statului i-a avertizat pe liderii PDL ca partidul va plati enorm daca nu isi vor aseza o garnitura de lideri "mai proaspeti".



Sulfina Barbu a explicat luni, dupa sedinta Biroului Politic al PDL, ca pana la 15 august va fi convocat Colegiul Director al partidului care va mandata "o echipa de prim-vicepresedinti cu atributii clare, ce va raspunde pentru activitatea sa in fata conducerii centrale a partidului". Sulfina Barbu a sustinut ca democrat-liberalii din conducerea centrala a partidului trebuie sa decida, pana la sedinta Colegiului Director, numarul liderilor care vor face parte din echipa de prim-vicepresedinti.

"Important este ca Biroul Permanent National (BPN) trebuie sa dea un mandat foarte clar ce au de facut acesti oameni. Poate rezulta ca avem nevoie de sase (n.r. - prim-vicepresedinti), poate rezulta ca sunt suficienti trei. Vom vedea. Cu siguranta ne preocupa acest lucru, pentru ca nici primul-ministru, nici ministrii nu au timp sa se ocupe si de partid, si de Guvern. Vom face o echipa si va da socoteala in fata BPN, saptamanal, lunar, cum vom stabili", a anuntat Sulfina Barbu.

In PDL se stie deja ca din noua echipa de conducere vor face parte Theodor Stolojan, Roberta Anastase, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Cristian Preda, iar in structura sefilor de departamente vor intra, posibil, Sever Voinescu, Liviu Negoita, Sorin Frunzaverde si Vasile Blaga, acesta din urma avand si functia de secretar general al partidului.

Tot articolul, in Jurnalul National

Legi modificate pentru imbunatatirea mediului de afaceri. Magistratii vor plati daca gresesc... Cezar Preda: “Boc trebuia sa-l dea afara imediat pe Vladescu, dar nu este in stare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x