Antena Căutare

Vanghelie se adapteaza din mers la schimbarile din PSD: "Ce dracu' sa fac, sa mor?"

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, l-a felicitat personal, joi seara, pe Adrian Nastase pentru castigarea unui nou mandat de presedinte al CN al PSD, el precizand ca a intrat în "procedura de normalitate", ca se adapteaza si ca vrea sa supravietuiasca "în mod deosebit" în PSD.

"Am devenit normal, am apucat sa va spun? Deci; ma duc, votez, nu stie nimeni cu cine, si cine castiga îl pup si, domn'presedinte, sa va felicit", i-a spus Vanghelie lui Nastase, cu care a dat mana si l-a pupat pe ambii obraji. "E procedura de normalitate", a adaugat Vanghelie, starnind rasete în grupul care asista la discutia dintre ei si din care faceau parte si presedintele PSD, Victor Ponta, dar si contracandidatul lui Nastase, Gheorghe Nechita.

"Da, da, dar si pe Gigi l-ai votat", a intervenit Ponta, replica acestuia determinandu-l pe Vanghelie sa dea mana cu Nechita, pe care l-a felicitat, dar fara a-l pupa pe obraji, asa cum a facut cu Nastase.

"Am intrat în procedura de normalitate. Pana acum a fost anormal. Sa spui lucrurilor pe nume a devenit anormal. Si anormalul bate normalul. Asta, din pacate, e la noi în societate", s-a adresat Vanghelie jurnalistilor, dupa ce Nastase, Ponta si Nechita au urcat pe scena pentru anutarea oficiala a rezultatelor.

"Si atuncea ma adaptez, ce dracu' sa fac, sa mor? Vreau sa supravietuiesc", a adaugat Vanghelie. Întrebat de jurnalisti daca vrea si în PSD sa supravietuiasca, Vanghelie a raspuns prompt: "În mod deosebit".

Adrian Nastase a fost reales, joi seara, presedinte al Consiliului National al PSD, obtinand 407 voturi, în timp ce contracandidatul sau, Gheorghe Nechita, a obtinut 219 voturi, potrivit rezultatelor oficiale.

Axa Bucuresti-Washington: "Daca SUA si aliatii lor ar ataca Iranul, Romania ar actiona alaturi de ei"... Maghiara, limba oficiala in tinutul Secuiesc?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x