Antena Căutare

Vezi lista remaniatilor! Oficial: Seitan, Vladescu si Dumitru / Surse: Videanu, Berceanu, Sandu

Mihail Dumitru, ministrul Agriculturii, si Sebastian Vladescu, ministrul Finantelor Publice, si Mihai Seitan, ministrul Muncii, au fost remaniati! Conform unor surse neoficiale Videanu Adriean (ministrul Economiei), Radu Berceanu (ministrul Transporturilor), Gabriel Sandu (ministrul Comunicatiilor) au fost si ei inlocuiti din functie. Colegiul Director al PD-L a decis, astazi, numele ministrilor sustinuti de democrat-liberali care vor fi remaniati.

UPDATE 17:40




UPDATE 17:08


"Premierul m-a anuntat oficial ca sunt propus pentru remaniere. Este in puterea dumnealui. Mi-a multumit pentru faptul ca am lucrat impreuna si mi-a spus ca ii pare rau ca nu mai lucram in continuare. Asta e situatia politica si trebuie sa o luam ca atare"

UPDATE 15:02


Sebastian Vladescu a fost numit la conducerea ministerului la sfarsitul anului trecut, odata cu instalarea Guvernului Boc II. El nu a fost propus de Partidul liberal-democrat, nefiind membru al acestui partid, dar a beneficiat de sustinerea presedintelui Traian Basescu.

Conform Mediafax, surse din PDL au afirmat ca senatorul Ion Ariton ar putea fi cel care il va inlocui pe Sebastian Vladescu la ministerul Finantelor.

Un alt nume vehiculat a fost si cel al lui Lucian Croitoru, insa acesta a negat.

UPDATE 14:51 Liberalul Valeriu Tabara a anuntat ca premierul Emil Boc i-a propus sa preia Ministerul Agriculturii, dar acest lucru urmeaza sa fie discutat cu partenerii de coalitie, in conditiile in care mai candideaza pentru aceasta pozitie Valeriu Steriu (UNPR) si secretarul de stat Adrian Radulescu.






"Am fost invitat de premier la Palatul Victoria. Domnul Boc m-a informat ca sunt pe lista ministrilor care vor fi remaniati si mi-a multumit pentru colaborare. Nu mi-am dat demisia, nu aveam o demisie scrisa. Mi-am luat la revedere si i-am spus primului-ministru ca experienta mea ca membru al Cabinetului a fost interesanta si am exprimat speranta ca ne vom intalni si vom colabora si in viitor, evident, eu din alta postura"





Liderii PDL ar putea sa-i solicite demisia premierului Emil Boc

VIDEO! Mihail Dumitru, dupa remaniere: "Va trece mult timp pana vom reusi sa reformam statul"
Interviu Dan Pavel - NU UMBLA!... Boc a decis numele ministrilor remaniati in aceasta dimineata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x