Antena Căutare

Victor Ponta: "Cazul Nokia nu este o surpriza pentru oamenii cu capul la ei"

Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat vineri ca, de-a lungul ultimilor ani, sute de firme din Romania s-au aflat in situatia Nokia


"Toti specialistii anticipau ca ceea ce face Basescu, Boc si FMI va avea ca si consecinta situatii de acest gen. Dupa doi ani de austeritati, Romania se afla intr-o situatie economica mai proasta", a declarat Ponta, adaugand ca masurile luate de Executiv au slabit si mai tare Romania in fata crizei.

Presedintele PSD a spus ca, daca s-ar fi facut reducerea CAS, "poate ca Nokia s-ar fi gandit de mai multe ori inainte sa plece din Romania intr-o tara unde costurile muncii sunt mai mici".

Ponta a declarat ca "Romania este o tara unde nu este bine sa investesti. Ai foarte multa birocratie, ai 280 de taxe care trebuie platite, foarte multa inconsecventa legislativa, se schimba legile prea des si nu ai o predictibilitate a stimulentelor pe care statul ti le da", dand ca exemplu fabrica Ford de la Craiova unde, dupa cum spune el, nu a fost asigurata infrastructura pentru transportul masinilor.

Compania Nokia, cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a anuntat joi ca a decis sa inchida fabrica de la Jucu, din judetul Cluj.

sursa: Hotnews

Liderul PSD, verificat de ANI. Ponta: "E cadoul lui Basescu, de ziua mea"... Ion Diaconescu, internat de urgenta la spital cu probleme cardiace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x