Antena Căutare

Victor Ponta, dupa declaratiile lui Basescu: "Un dictator in delir si paralizat de frica. Este rupt de Romania"

"Traian Basescu este un dictator in delir, ce a incalcat in aceasta seara din nou Constitutia”, este afirmatia lui Victor Ponta dupa primele declaratii ale sefului statului de la izbugnirea protestelor Liderul PSD sustine ca acuzatiile aduse de presedinte la adresa opozitiei arata de fapt ca este “paralizat de frica" si rupt de Romania.

"Faptul ca nu indrazneste sa iasa in strada, in timp ce noi, liderii opozitiei, am fost inconjurati de oameni, l-a adus in in situatia ca in seara aceasta sa exprime un discurs de dictator in delir. Este clar ca Basescu este rupt total de Romania si mi-e teama ca va pleca de la putere doar fortat, asa cum au fost Ceausescu si Mubarak", a spus presedintele PSD, conform Mediafax.

Ponta l-a acuzat pe Basescu ca a recurs la atacuri la adresa opozantilor politici exact cand "comitea o noua incalcare a Constitutiei", numindu-l pe Cristian Diaconescu ministru de Externe fara votul Parlamentului.

Presedintele PSD a apreciat ca referirea lui Traian Basescu la o interventie a sa cu romanii nu inseamna nimic concret.

"Un presedinte care nu are curaj sa iasa in strada si vorbeste doar la televiziunea publica sau din palatul lui pazit de SPP este un presedinte total rupt de romani, asa ca interventia de care vorbea nu inseamna nimic" , a mai spus Ponta.

foto: Intact Images

Ponta: Suntem singura tara din istorie care pentru tradare a dat grade militare... Traian Basescu, reactii dure la proteste: "Voi clarifica lucrurile in interventia mea de maine cu romanii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x