Antena Căutare

Victor Ponta, la Piatra Neamt: Faceti un apel la 112 sa-l ia pe Pinalti!

Liderii USL au participat sambata, 26 mai, la un miting de sustinere a candidatilor acestei formatiuni la alegerile locale. Gheorghe Stefan si Culita Tarata au fost tinta spre care Ponta si Antonescu au tras sagetile electorale in fata celor aproximativ 1500 de participanti.

„Va rog faceti un apel la 112 sa vina politia sa-l ia pe Pinalti pentru ca se pare ca nu vrea sa plece altfel" si-a inceput discursul premierul Victor Ponta. Co-presedintele USL s-a aratat extrem de pornit pe edilul urbei de sub Pietricica, si l-a amenintat cu anchete si controale.

„Pinalti nu-si joaca scaunul de primar acum. Si anul trecut, și astazi, Pinalti isi joaca libertatea. Va trebui sa raspunda pentru banii pe care i-a furat, pentru legile pe care le-a incalcat. Imi au angajamentul in fata dumneavoastra ca toti cei care au incalcat legea vor raspune", a mai spus Ponta.

Nici liderul PNL, Crin Antonescu, nu a fost mai bland cu primarul PDL-ist.

„Niciodata Gheorghe Stefan nu va mai calca in Partidul National Liberal. Niciodata Culita Tarata nu va veni peste cei care au rezistat si au reprezentat PSD in acesti ani", le-a promis Crin Antonescu participantilor la miting.

Urmatoarea oprire din turneul electoral al liderilor USL in judetele din nordul Moldovei urma sa fie orasul Targu Neamt.

Foto: Intact Images

Daniel Funeriu, in locul lui Valeriu Turcan in Consiliul de conducere al ICR... Ministrul Dezvoltarii Regionale ancheteaza cum a cheltuit Udrea banii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x