Antena Căutare

Victor Ponta: "Nu vreau sa se mai rada de PSD cu flacara violet, jacuzzi sau altceva"

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca PSD nu va mai face "aranjamente" cu niciun partid politic din Romania, singura alianta pe care o mai accepta fiind "PSD-PSD". Ponta le-a transmis celor prezenti la Conferinta judeteana a PSD Vaslui ca a venit timpul ca toti membrii partidului si mai ales cei de la varf sa nu mai faca gafe care sa fie subiectul unor scene hazlii.

"In decembrie 2008 am facut alianta cu PDL, acum domnul Mitrea vrea sa schimbam o litera si sa facem o alta alianta. Acum cum o sa va zic celor din teritoriu, ca David sau Vosganian sunt din nou ministri? Am respect pentru ei chiar daca nu am fost rasplatit la fel atunci cand am fost la putere cu PDL. Noi trebuie sa ne batem singuri asa cum am fost in perioada 2000-2004.

Nu mai fac aranjamente, nu mai fac mie vreo functie sau altcuiva. M-am bucurat ca Daciana, sotia mea, nu are niciun frate sa-i trebuiasca sa-i dau vreo functie. Nu vreau sa se mai rada de PSD cu flacara violet, jacuzzi sau altceva. Vreau sa facem alianta PSD-PSD, astfel incat in 2011 sa ne putem pregati oferta electorala cu candidati buni. Nu mai merge cu programele altora neaparat ca sa stau eu sau altcineva pe functia de ministru. Nu vom mai face niciun fel de combinatii sau aranjamente cu alte partide"


Liderul social-democrat a spus ca ar trebui luate lucrurile bune din perioada 2000-2004 facute de Adrian Nastase si Ion Iliescu, insa trebuie avut grija sa nu se mai ajunga la greselile lor.

citeste continuarea articolului pe Jurnalul.ro

Cristian Preda critica apelul la art. 53 din Constitutie: “Ingenios, dar risca sa declanseze o criza a regimului”... Replici dure intre Mircea Geoana si Victor Ponta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x