Antena Căutare

VIDEO! Boc: Vom avea alegeri comasate in noiembrie 2012

Premierul Emil Boc a anuntat in cadrul adunarii PDL de la Timisoara desfasurarea alegerilor comasate locale si parlamentare in noiembrie 2012, conform pressalert.ro.

Trebuie sa rezolvam in perioada imediat urmatoare punctul de vedere comun al Coalitiei cu privire la legea electorala pentru alegerea parlamentarilor


Acum discutam cum se compenseaza restul voturilor ramase, si propunerea pe care o avem in momentul de fata este aceea ca, compensarea sa se faca in favoarea acelora care n-au castigat, dar au cele mai multe voturi.

Echipele de specialisti lucreaza si, din momentul in care am inchis acest subiect, putem promova decizia de comasare a alegerilor. Aici avem un punct castigat, a mai adaugat premierul Emil Boc. Principala grija este sa se asigure resurse pentru talpa partidelor. Veti avea in continuare sustinerea necesara, banii nostrii si bani europeni, pentru a va rezolva proiectele de care depinde soarta partidului.


Boc despre regionalizare

"Lucram la o formula cu 12 regiuni, unde am mai facut un pas cu UDMR-ul care nu doreste regionalizare"

Boc:

Pensionarii o duc bine

In ceea ce priveste nivelul de viata al pensionarilor si bugetarilor, prim-ministrul Boc este de parere ca batranii au un trai mult mai bun decat bugetarii.

"Premierul le-a promis colegilor sai din partid ca le va da bani sa-si incheie proiectele pana la alegerile de anul viitor si le-a spus ca pensionarii romani nu au fost la fel de rau loviti de taieri ca si bugetarii", scrie pressalert.ro.



Indemnul-soc al fostului consilier prezidential Eckstein Kovacs: "Romani, declarati-va maghiari"... Sergiu Nicolaescu: E cumplita datoria externa a Romaniei de astazi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x