Antena Căutare

Primul mesaj al lui Celine Dion după moartea soţului: "Vă mulţumim din toată inima"

Dragostea adevărată există! Celine Dion şi soţul ei, Rene Angelil, au dovedit-o ani la rând. Şi continuă să o facă, deşi el nu mai este printre noi. Cântăreaţa este devastată de pierderea suferită, însă a decis să meargă înainte: "Aşa ar fi vrut el".

Dragostea adevărată există! Celine Dion şi soţul ei, Rene Angelil, au dovedit-o ani la rând. Şi continuă să o facă, deşi el nu mai este printre noi. Cântăreaţa este devastată de pierderea suferită, însă a decis să meargă înainte: "Aşa ar fi vrut el".

Céline Dion (46 de ani) şi-a luat rămas-bun de la soţul ei, René Angelil, într-o ceremonie funerară grandioasă, organizată la Notre-Dame Basilica din Montreal, unde cei doi s-au căsătorit în urmă cu 21 de ani. 700 de persoane au fost acolo pentru cei doi.

Céline Dion a fost însoţită la funerarii de cei trei copii ai săi – René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani. Alături de cântăreaţă a fost şi mama acesteia, Therese (88 de ani).

Recent, cântăreaţa a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj de mulţumire pentru toţi cei care i-au fost alături în aceste clipe grele: ”Familia mea şi cu mine dorim să mulţumim tuturor celor care şi-au arătat iubirea şi respectul pe care l-au purtat pentru René şi care au fost alături de noi în aceste vremuri grele. Rugăciunile şi compasiunea voastră ne-au ajutat, mai mult decât vă puteţi imagina vreodată. Vă mulţumim din toată inima. Totodată, vreau să mulţumesc autorităţilor din Quebec pentru ajutorul acordat în organizarea înmormântării. Vă mulţumim tuturor celor care s-au mobilizat pentru a-i aduce un ultim omagiu acestui om minunat care a fost René”, Celine, René-Charles, Nelson si Eddy,Patrick, Jean-Pierre şi Anne-Marie, a transmis Celine Dion pe pagina sa de Facebook.

"Celine, eşti foarte curajoasă!" sau "Tu şi familia ta aţi dat dovadă de o înaltă clasă", au fost comentariile fanilor.

În numai câteva minute s-au strâns peste 6.000 de comentarii şi 4.500 de share-uri.

Până și Messi a plâns: un copil nu avea bani de tricou ca al idolului său. A luat o pungă dungată de plastic și și-a sc... Paris Jackson a iscat un adevărat scandal. În ce ipostază au surprins-o fanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x