Antena Căutare

Regina Elisabeta a II-a, pusă pe șotii! Ce glume a făcut la adresa lui Donald Trump și Barack Obama

În timpul unui interviu cu Sir David Attenborough, Regina Elisabeta a II-a a făcut o mică glumă pe seama președintelui Donald Trump și a fostului președinte american Barack Obama.

În timpul unui interviu cu Sir David Attenborough, Regina Elisabeta a II-a a făcut o mică glumă pe seama președintelui Donald Trump și a fostului președinte american Barack Obama.

În timp ce se plimbau prin grădinile Palatului Buckingham, discuția Reginei cu jurnalistul a fost perturbată de zgomotul unui avion. „Se aude de parcă ar fi președintele Trump sau președintele Obama”, a glumit suverana Regatului Unit.

Interviul lui Sir David Attenborough cu Regina Elisabeta a II-a face parte dintr-un documentar care va fi difuzat integral lunea viitoare și vizează un proiect al casei regale pentru protejarea mediului înconjurător.

Ce "surpriză" a primit o femeie infidelă, după ce iubitul a aflat că îl înșeală. Nu va uita niciodată!... Prinţul Harry şi Meghan Markle, anunț important înainte de nuntă. Ce le-au cerut aceștia invitaților?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x