Antena Căutare

Renault anunta preturile noului Megane Sedan in Romania

Renault anunta preturile noului Megane Sedan in Romania
Renault Megane Sedan | Renault

Renault Megane Sedan este o masina asteptata de multi romani, iar anuntul facut de francezi ca autovehiculul va ajunge la noi spre sfarsitul anului, a bucurat pe toata lumea.

Noul Megane Sedan a fost prezentat oficial in luna iulie a acestui an, si a fost primit cu entuziasm de impatimitii brandului, mai ales ca el a venit la putin timp dupa lansarea modelului Megane Estate, fiind parte dintr-un proiect de reinoire a gamei, conform spuselor reprezentantilor companiei.

Segmentul sedanurilor compacte primeste, asadar, un nou model, si pentru ca este unul ce starneste atentia, ne-am gandit ca e timpul sa va spunem mai multe despre el. Nu de alta, dar trebuie sa aflam cu totii si la ce preturi se vinde la noi in tara.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Dan Negru, înlocuit la "Next Star". Cine i-a luat locul prezentatorului: "Câteva secunde nu am fost atent... Codin Maticiuc: ”Fata cu flori are X Factori”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x