Antena Căutare

„Mai bine nu o duceam la spital, poate nu murea, stătea la mine în brațe”. Soțul femeii însărcinate, Covid-19 pozitivă, care a murit în ambulanță, cuvinte sfâșietoare!

Soțul femeii însărcinate care a murit de Covid-19 a făcut o declarație sfâșietoare. Bărbatul în vârstă de 30 de ani a crezut, inițial, că a murit doar fetița pe care el și soția lui o așteptau.

„Mai bine nu o duceam la spital, poate nu murea, stătea la mine în brațe”. Soțul femeii însărcinate, Covid-19 pozitivă, care a murit în ambulanță, cuvinte sfâșietoare!
„Mai bine nu o duceam la spital, poate nu murea, stătea la mine în brațe”. Soțul femeii însărcinate, Covid-19 pozitivă, care a murit în ambulanță, cuvinte sfâșietoare!

Emilia Balea din comuna Bârzava, județul Arad, avea 39 de ani și era însărcinată cu o fetiță. Mai avea o săptămână și intra în luna a opta de sarcină.

Internată miercuri la Județeanul din Arad, femeia a fost transportată joi la Timișoara, dar a făcut stop cardio-respirator pe drum și a murit. În urma acestei tragedii, medicii se acuză între ei de incompetență, potrivit libertarea.to.

Soțul Emiliei a povestit că soția lui era sănătoasă și că fusese cu ea la controale cu puțin timp în urmă. Numai că în ultimele zile, Emilia începuse să aibă dureri pe partea stângă, la rinichi. Așa că a decis să o ducă la Spitalul de Urgență din Arad.

Apoi, bărbatul a vorbit cu soția sa la telefon, iar aceasta i-a spus că se simte bine. „Mi-o făcut perfuzie, sunt ok, ne dă drumul acasă”. Doar că externarea nu a avut loc.

„Tot o ținut-o acolo. Miercuri pe la prânz, mi-a zis că nu mai poate să vorbească la telefon, că doar pe mesaje. Am zis bine, pe mesaje. Mi-o zis că nu-i mai dă drumul acasă, dar că vine mâine. Ea tot voia să vină acasă. Mi-a zis că mă iubește și ne-am spus «Noapte bună»”, a povestit bărbatul.

„A doua zi am sunat întruna. Nu mi-a răspuns nimeni”

A doua zi, bărbatul a sunat timp de două ore, fără să i se răspundă. Apoi, a primit un apel de la un medic.

Însărcinată în șapte luni, COVID-19 pozitivă, lăsată să moară! Medicii din Timișoara rup tăcerea: „Suntem oameni, nu gunoaie”

„A doua zi am sunat întruna de la 8 la 11, nu mi-o răspuns nimeni. Și am simțit ceva, nu știu, aveam o stare. La 11 m-a sunat o doctoriță, nu mă întrebați numele, că nu îl mai știu. Nu mi-a zis că nu e bine.Am stat așteptând acasă, puteam să mor, să înviu, să mă ia dracu. Nimic.”, a mai povestit el.

„Am crezut inițial că o murit fătul”

Seara, a primit un telefon, iar vestea i-a tăiat răsuflarea. La început, nici nu a înțeles prea bine. A crezut că femeia a pierdut sarcina.

„La 6 seara, m-a sunat cineva de la spital să-mi zică că e decedată. Eu nu am crezut că au murit amândouă. Am crezut că nu au putut salva fetița și mi-am spus că asta e, nu ne-o ajutat Dumnezeu, dar nu am crezut că or murit amândouă.

Eu nu mai am cuvinte, am trimis-o sănătoasă pe poarta aia, mă tot uit la poartă. Trebuia să mă sune cineva…. Mai bine nu o duceam la spital, poate cine știe, nu murea, stătea la mine în brațe, știam de ea”, a mai spus Vasile Badea, pentru libertatea.ro.

Noi detalii în cazul gravidei din Arad care a murit în ambulanță. Femeia avea Covid și nu a fost intubată, deși abia respira

Acum, bărbatul își dorește să își poată înmormânta soția. Vasile Badea a rămas cu fiul său vitreg – copilul de 16 ani dintr-o altă căsnicie a soției lui.

Video șocant! Biciclist, la un pas să fie spulberat de o mașină, în București. Cum a evitat, în ultimul moment, tragedia... A fost cutremur, în România, în noaptea de vineri spre sâmbătă! Ce magnitudine a avut și unde s-a simțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x