Antena Căutare

La presiunea taximetriştilor, s-ar putea schimba regulile. Veste de ultimă oră pentru conducătorii auto

La presiunea taximetriştilor, s-ar putea schimba regulile pentru cei care fac curse cu maşina personală. Mai exact, nu oricine poate câştiga un ban în plus în timpul liber, ci doar cei care sunt şoferi profesionişti, au case de marcat şi dau bon fiscal.

La presiunea taximetriştilor, s-ar putea schimba regulile pentru cei care fac curse cu maşina personală. Mai exact, nu oricine poate câştiga un ban în plus în timpul liber, ci doar cei care sunt şoferi profesionişti, au case de marcat şi dau bon fiscal. În plus, firmele de car sharing trebuie să aibă dispecerat.

Şoferii care fac curse cu maşina personală se vor supune aceloraşi regulilor precum taximetriştii. Mai exact, trebuie să aibă atestat de şofer profesionist, case de marcat şi să dea bon fiscal. Altfel, vor fi amendaţi. În plus, firmele la care lucrează trebuie să aibă dispecerat şi licenţă de transport.

Legea transportului de pasageri interzice taximetria ilegală, dar conţine sintagma în mod repetat. Asta înseamnă că un poliţist trebuie să-l prindă pe şofer de mai multe ori, ca să-l amendeze. Taximetriştii au cerut guvernului să dea o ordonanţă d eurgenţă pentru ca această expresie să dispară

Strigătul de disperare al unei mame din Ilfov: „Acum trei zile era perfect sănătos. Apoi m-au anunțat că are convulsii!”... O persoană s-a aruncat în faţa trenului, în Bucureşti! Traficul feroviar este afectat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x