Antena Căutare

100.000 de oameni au fost evacuati din calea uraganului Earl

100.000 de americani au fost evacuati din calea uraganului Earl. Acesta va lovi coasta de est a Statelor Unite in urmatoarele ore. Specialistii spun ca pagubele ar putea fi devastatoare.

Vant de pana la 177 de kilometri pe ora si valuri deosebit de puternice s-au abatut asupra plajelor din statul american Carolina de Nord inainte ca uraganul Earl sa loveasca aceste zone.

Locuitorii statelor de pe coasta de est se pregatesc de cel mai rau scenariu posibil. Cei care nu au plecat din regiune au invadat supermarketurile pentru a cumpara alimente. Majoritatea au optat pentru provizii de prima necesitate dar sunt si oameni care spun ca nu pot fara alimentele preferate.

Earl a provocat importante pagube in Caraibe, in special in teritoriile franceze Saint-Martin si Saint-Barthelemy, precum si la Puerto Rico. Din fericire nu au fost victime.

Meterologii americani au avertizat ca unele zone de coasta ar putea fi grav afectate si ca exista riscul unor pagube majore. Sezonul uraganelor in Atlantic are loc in perioada 1 iunie-30 noiembrie. Specialistii avertizeaza ca perioada din acest an ar putea fi una dintre cele mai distrugatoare inregistrate vreodata.

Maternitatea Giulesti se va redeschide la sfarsitul lunii... VIDEO! 200 de oameni au protestat impotriva unui dezvoltator imobiliar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x