Antena Căutare

23 de copii români sunt prinși în mijlocul violențelor din Chile. Ambasada României, măsuri extraordinare de siguranță pentru lotul de karate juniori

23 de copii români sunt  prinși în mijlocul violențelor din Chile. Lotul de karate juniori, ce se pregătește de Campionatul Mondial, se află în capitala devastată, în acest moment, de proteste. 

23 de copii români sunt prinși în mijlocul violențelor din Chile. Lotul de karate juniori, ce se pregătește de Campionatul Mondial, se află în capitala devastată, în acest moment, de proteste.

Este vorba despre cadeți, juniori și tineri din grupa Under 21. Delegația României este cazată într-un hotel în fața căruia au loc zilnic manifestații. Tinerii au fost sfătuiți de ambasadorul României în Chile să nu iasă singuri pe stradă.

Autoritățile chiliene au decretat stare de alertă pentru zece orașe. Grupurile de protestatari continuă să vandalizeze și să incendieze străzile, în timp ce oamenii legii intervin cu gaze lacrimogene și cu tunuri cu apă.

15 oameni au murit, iar 2600 de civili au fost arestați, de la debutul protestelor, din 18 octombrie, până în prezent.

Președintele Federației Române de Karate, Octavian Valeriu Amzulescu, a declarat în exclusivitate pentru Antena 3, că lotul de karate al României este, pentru moment, în siguranță.

A murit pentru o fotografie. După patru zile de căutări, trupul unui tânăr de 29 de ani a fost găsit într-o râpă adâncă ... Bonnie și Clyde de România! Un cuplu din Craiova a ajuns după gratii din cauza mai multor infracțiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x