Antena Căutare

6 judete din sud-estul tarii, sub Cod Galben de ninsori, pana la ora 18:00

Viscol, zapada si ger in sase judete din sud-estul tarii, care, pana la ora 18.00, sunt sub incindeta codul galben emis de meteorologi. Viscolul a pus stapanire pe Constanta, iar porturile sunt inchise si la aceasta ora.

Meteorologii au emis, joi, o atentionare Cod Galben de viscol si ninsoare valabila pana vineri la ora 18:00. Atentionarea vizeaza sase judetele din Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei: Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila si Galati. in Dobrogea, Baragan si in sudul Moldovei va ninge, iar vantul va sufla puternic, in rafale de 60 km/h.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele zile!

Ninsorile vor fi mai consistente in partea continentala a Dobrogei. Trecator, pe litoral vor fi si precipitatii mixte ce vor favoriza producerea de polei.

A nins si in Capitala unde se circula in conditii de iarna, chiar daca utilajele de deszapezire au fost scoase pe carosabil. Ninge neintrerupt si in Bucuresti si se circula cu dificultate in unele zone. Asta cu toate ca masinile de interventie au iesit pe teren inca de joi noapte si au imprastiat material antiderapant imediat ce a inceput sa ninga.

Sectorul 5 al Capitalei, singurul sector in care strazile nu au fost curatate. Utilajele de deszapezire s-au amestecat printre masini de cum au aparut primii fulgi. in timpul noptii, zapada a acoperit strazile, asa ca edilii Capitalei au dat alarma. Ca si anul trecut, sectorul 5 a fost luat pe nepregatite. Acolo nu exista material antiderapant.

In celelalte sectoare, a fost imprastiat material antiderapant inca de la primii fulgi de zapada, pentru ca bucurestenii sa nu aiba neplaceri. S-a intervenit in zona podurilor si in apropierea gurilor de metrou si RATB.

Zapada cazuta la Constanta a provocat probleme taximetristilor aflati in trafic. "Se circula greu.. foarte greu... E gheata, am vazut masinile cu nisip, dar tot se circula greu, e gheata", a spus un taximetrist constantean.

Cu toate ca autoritatile constantene au intervenit cu echipaje, au ramas multe zone din oras unde zapada nu a fost indepartata.

Unii oameni au profitat insa de ninsoare pentru a se distra. Ninsoarea cazuta joi seara in Targu Jiu a fost prilej de adrenalina pentru multi soferi de ATV-uri, care au avut ocazia sa-si demonstreze indemanarea intrecandu-se in derapaje pe zapada.

Meteorologii se asteapta in continuare la caderi de zapada, mai ales in sud-estul tarii.

UPDATE! Barbatul impuscat la o partida de vanatoare a murit... Patronate: Semnarea contractului colectiv reprezinta un act de impostura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x