Antena Căutare

600 de candidati eliminati la prima sesiune a Bacalaureatului 2011. Vezi ''campionii'' fraudelor!

661 de elevi au fost eliminati la prima sesiune a Bacalaureatului din 2011, conform datelor furnizate de Ministerul Educatiei, preluate de Mediafax.



''Campioni'' la eliminarilor au fost cei 111 elevii de la Grupul Agricol "Alexandru Borza" din Geoagiu si 37 din Bucuresti, din totalul celor 268 de elevi scosi din examen la proba obligatorie a profilului sustinuta miercuri.

De asemenea, de la proba scrisa de limba si literatura romana, sustinuta luni, au fost eliminati 233 de candidati, cei mai multi in Mehedinti - 33, Bucuresti - 29 si Constanta - 19.

La ultima proba a examenului de Bacalaureat au fost eliminati 115 candidati, din care 38 sunt din Bucuresti si 12 din judetul Neamt.

Pe data de 3 iulie vor fi afisate primele rezultate la Bacalaureat, urmand ca in 8 iulie sa fie afisate rezultatele finale.

"Ma bucur ca, in sfarsit, am intrat in normalitate si nu pot sa nu imi pun intrebarea cum ar fi aratat Romania daca aceste masuri antifrauda ar fi fost luate de acum 20 de ani, cum ar fi aratat Romania daca toti cei intre 18 si 38 de ani ar fi beneficiat de aceste masuri antifrauda", a spus Daniel Funeriu.

Foto:Intact Images

Weekendul vine cu vreme rece si ploi. Vezi prognoza!... Vrancea: Angajat muscat de o fosta pacienta infectata cu HIV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x