Antena Căutare

Weekendul vine cu vreme rece si ploi. Vezi prognoza!

Meteorologii anunta vreme racoroasa in weekend. Inceputul lunii iulie vine cu vreme instabila si maxime de numai 26 de grade .

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Nici ploile nu ne dau pace in zilele care urmeaza. Se anunta averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindina.

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE PATRU ZILE:

SAMBATA (2 iulie)
In nordul, centrul si nord-estul tarii vremea va fi rece pentru inceputul lunii iulie si in general instabila. Instabilitatea se va manifesta mai ales pe parcursul zilei, prin innorari, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindina. Cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp indeosebi in zona Carpatilor Orientali. In restul teritoriului valorile termice se vor situa usor sub mediile climatologice ale datei, cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala pe arii restranse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

DUMINICA (3 iulie)
Vremea va fi racoroasa in cea mai mare parte a tarii, iar cerul temporar noros. Vor fi averse si descarcari electrice, indeosebi in a doua parte a zilei si noaptea, in regiunile sudice si sud-estice si pe arii restranse in restul teritoriului. Cantitatile de apa vor fi izolat mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, dar si in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, iar cele minime intre 8 si 17 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

LUNI (4 iulie)
Vremea se va mentine racoroasa in nordul, centrul tarii si zona de munte, unde vor mai fi averse si descarcari electrice. In celelalte regiuni cerul va fi variabil, ploile izolate, iar valorile termice se vor situa in jurul celor normale ale perioadei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade.

MARTI (5 iulie)
Vremea se va incalzi usor si va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse averse si descarcari electrice, dupa-amiaza, in nordul, centrul tarii si la munte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 29 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages


Sectorul bulgaresc al podului Ruse-Giurgiu intra in reparatii... 600 de candidati eliminati la prima sesiune a Bacalaureatului 2011. Vezi ''campionii'' fraudelor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x