Antena Căutare

7 joburi ideale pentru studenții români

Site-ul de anunțuri cu locuri de muncă Jobzz.ro, îți pune la dispoziție sute de oferte în domenii în care te poți angaja part-time pe timpul facultății.

Joburile part-time sunt tot mai căutate, în special în rândul tinerilor studenți, care din toamnă încep facultatea. Dacă te numeri printre aceștia și vrei un venit în plus pe lângă banii de buzunar de la părinți, atunci site-ul de anunțuri cu locuri de muncă Jobzz.ro, îți pune la dispoziție sute de oferte în domenii în care te poți angaja part-time pe timpul facultății.

Mulți tineri tind să devină descurajați atunci când caută un loc de muncă, din motive ca lipsa de experiență sau câștigurile prea mici, însă din ce în ce în ce mai mulți angajatori au început să pună mai mult accentul pe nivelul de implicare și motivația unei persoane. Așadar dacă nu știi spre ce job part-time să te îndrepți, îți prezentăm domenii cu locuri de muncă potrivite pentru studenți, disponibile pe JobZZ.ro.

Jobul de Promoter se află printre cele mai accesibile și căutate locuri de muncă part-time pentru studenți, deoarece îți permite să îți organizezi programul flexibil astfel încât să ajungi și la cursuri, iar plata se face în general pe oră. Ca Promoter ai nevoie de abilități ca puterea de convingere și multă bună dispoziție, pentru a informa clienții despre produsele promovate.

Îți place munca de birou și ești o persoană comunicativă? Angajatorii caută astfel de tineri entuziaști pentru a ocupa postul de Operator Call Center. Ca un plus, dacă ești vorbitor de limbi străine ai șanse să obții un salariu cu-atât mai mare.

Domeniul vânzărilor atrage tinerii cu pachete salariale motivante și bonusuri în funcție de performanțe. Așadar dacă ești o persoană activă, un job ca Agent Vânzări te va ține mereu în priză și te va pune în contact cu o mulțime de oameni.

O funcție care implică responsabilitate, seriozitate și o bună organizare este cel de Asistent Manager. Ocupând această funcție, vei învăța lucruri noi și ai șanse reale să promovezi în cadrul firmei dacă angajatorul este mulțumit de rodul muncii tale.

Dacă ești pasionat de modă și ți-ar plăcea să îți petreci timpul la locul de muncă printre haine, încălțăminte și accesorii, atunci poți alege să te angajezi part-time ca Lucrător Comercial. Poți merge direct în magazinul unde ai vrea să lucrezi cu un CV sau poți aplica online pe site-urile de anunțuri.

Ți-ar plăcea un job de Recepționer? Fie că vorbim despre hoteluri sau clădiri de birouri, angajatorii recrutează tineri amabili pentru acest job și în regim part-time. Așadar dacă îți place să socializezi cu oamenii și să îi îndrumi cu informațiile de care au nevoie, ai tot ce-ți trebuie pentru a deveni Recepționer!

Dacă îți dorești o carieră în domeniul bancar pe viitor, primul pas îl poți face din perioada facultății. Multe bănci din România investesc în tinerii cu potențial și oferă locuri de muncă precum Consultant operațiuni bancare, pentru care se oferă programe de training.

Tu ce job ai alege pe perioada facultății? Intră pe JobZZ.ro și inspiră-te din anunțurile postate de angajatorii din toată țara!

ULTIMĂ ORĂ! Meteorologii au emis COD PORTOCALIU de ploi torențiale! În alte județe e COD GALBEN!... Calendar creștin ortodox 2018. Când începe noul an bisericesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x