Antena Căutare

A apărut baremul la matematică! Dilema elevilor a primit răspuns! Răspunsul era trei sau opt?

Emoții mari pentru elevii de clasa a VIII-a, care au susținut pe 29 iunie Evaluarea Națională la matematică. Baremul a fost publicat!

Emoții mari pentru elevii de clasa a VIII-a, care au susținut pe 29 iunie Evaluarea Națională la matematică. Baremul a fost publicat!

Acum a fost clarificată și problema apărută cu unul dintre subiecte. Mai exact, unul dintre exerciții a stârnit o adevărată revoltă între elevi, părinți și profesori. Baremul a apărut pe edu.ro, iar răspunsul de la exercițiul 6 (Subiectul I) este „3”.

Afişarea rezultatelor va avea loc pe 1 iulie, până la ora 16:00, iar depunerea contestaţiilor se va face în aceeaşi zi, între orele 16:00 – 20:00.

Rezolvarea contestaţiilor se va face în perioada 2-4 iulie, iar pe 5 iulie vor fi afişate rezultatele finale.

Ziua cea mai frumoasă din viața ei s-a transformat într-un coșmar! Rochia de mireasă i-a luat foc de la artificii (VIDEO... S-a schimbat legea! Românii ies la pensie mai devreme, în funcție de preferințe. Ce condiții trebuie să îndeplinești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x