Antena Căutare

Iasi: Un sofer a cazut cu masina intr-o groapa din asfalt

Mare atentie pe unde mergeti! Ploile de toamna scot la iveala lucrul de mantuiala al muncitorilor. A patit-o un sofer din Bacau, pe o strada din Iasi. Asfaltul s-a surpat sub masina, iar una dintre roti i-a ramas blocata in groapa. Barbatul nici nu stie acum daca are rost sa mai dea Primaria in judecata.

Asfaltul pus de muncitori in vara n-a rezistat nici macar la prima ploaie. S-a surpat intr-o curba, chiar sub rotile soferului care tocmai voia sa iasa din Iasi. O roata a cazut in groapa, iar alta a ramas suspendata in aer. Nici vorba s-o mai scoata singur de acolo.

Socat de ce i se intampla, barbatul a sunat la politie. Intre timp, trecatorii, dar si ceilalti soferi, priveau cu groaza craterul. Unii n-au fost delolc uimiti. Se intampla des in Iasi.

Intr-un final, in intersectie a aparut si un agent de politie. Dupa ce s-a uitat lung la masina accidentata, a trecut la dirijarea traficului. L-a anuntat insa pe sofer ca un utilaj al Primariei va veni sa ridice masina.

Cu chiu cu vai, masina a fost scoasa din crater dupa aproximativ o ora. Reprezentantii Primariei spun ca vor face verificari si, cel mai probabil, firma care a facut lucrarile, va fi amendata.

Victor Ponta: "Unitatea UPU-SMURD de la Targu Mures este o mandrie pentru Romania"... Afaceri la Gradina Zoologica din Ploiesti! Angajatii vand purcelusi vietnamezi si flori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x