Căutare Live

Se strică vremea! Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi! COD GALBEN, în mai multe județe!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben de ploi torențiale, ce este valabil pentru mai multe județe din țară, în următoarele ore.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben de vânt puternic, ce este valabil pentru mai multe județe din țară, în următoarele ore.

Astfel, conform Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 16:10 și 21.00, în județul Ialomița, în Buzău, în zona joasă și în Mânzălești, Brăești și Buzioru, precum și în județul Călărași se vor înregistra intensificări ale vântului care local vor atinge la rafală 55 - 65 km/h.

De asemenea, în județul Hunedoara: zona joasă, dar și în județul Caraş-Severin: Moldova Nouă, Băile Herculane, Mehadia, Pojejena, Berzasca, Topleț, Iablanița, Sichevița, Cornea, Coronini, Domașnea, Socol, în intervalul orar 16:00 - 18:00, se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor atinge și depăși 55-65 km/h, precum și ploi moderate cantitativ.

Vreme la extreme în România. Frigul va pune stăpânire pe țara noastră, iar temperaturile nu vor depăși 19 grade... Evenimente București 24 septembrie 2018...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri