Antena Căutare

Cosmina, fata din Brăila dispărută de acasă la începutul acestei luni, a fost găsită de poliție! Oamenii legii au rămas fără cuvinte!

Cosmina Ionela Vlad, eleva din Brăila care fusese dată dispărută de tatăl ei, la începutul lunii iulie, a fost găsită pe raza comunei Bărăganul în urmă cu puțin timp

Cosmina Ionela Vlad, eleva din Brăila care fusese dată dispărută de tatăl ei, la începutul lunii iulie, a fost găsită pe raza comunei Bărăganul în urmă cu puțin timp.

Se pare că, potrivit debraila.ro., Cosmina Ionela Vlad a fost identificată în trafic, pe raza comunei Bărăganul, la aproximativ 20 de zile de când a fost dată în urmărire naţională şi internaţională.

Cosmina nu a fost victima vreunei infracţiuni, iar oamenii legii au fost nevoiţi să se întoarcă din drum pentru că aceasta a refuzat categoric să se întoarcă la domiciliu. Tânăra, care a obţinut la BAC nota 8,36, a precizat că a fost plecată la mare şi la munte. De asemenea, Cosmina a ţinut să menţioneze că nu are un iubit.

În urmă cu câteva zile, diriginta ei a mărturisit că în primii doi ani de liceu a fost o elevă foarte bună, dar în clasa a XI-a, ceva s-a schimbat.

Un bărbat din Chișinău a fost reținut pentru tentativă de omor... Bărbat care ar fi postat pe internet un videoclip care instigă la ură şi discriminare împotriva femeilor, urmărit penal ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x