Antena Căutare

A fost la un pas de deces din cauza unei fotografii. Ce au spus medicii de la fața locului

Isteria selfie-urilor nu a încetat. Oamenii își pun viața în pericol pentru atenția pe care o primesc în mediul online. Iată ce i s-a întâmplat unui bărbat din Vrancea.

Galerie
Bărbatul a scăpat cu răni ușoare, în ciuda pericolului la care s-a expus | Shutterstock

Un bărbat din Vrancea a fost la un pas să-și dea viața pentru selfie-ul ”perfect”. Acesta nu a mai ținut cont de normele de siguranță și a recurs la un gest extrem pentru like-urile din mediul virtual.

Citește și: Mădălina Crețan, fosta soție a lui Nosfe, refuză să-i facă parastas. Ce spune la doi ani de la tragedie: „Am în plan să...”

A fost la un pas de deces din cauza unei fotografii. Ce au spus medicii de la fața locului

Miercuri dimineața, Seviciul de Ambulanță din Vrancea a fost chemat de urgență în cazul unui bărbat care și-a pus viața în pericol pentru o fotografie.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Noi detalii ies la iveală în cazul tinerilor luați de viitură în Italia. Ce au găsit anchetatorii în telefonul Patriziei Cormos

Bărbatul de 43 de ani este originar din orașul Odobești, județul Vrancea, conform ObservatorNews.ro. Acesta s-a urcat în cursul dimineții de miercuri pe un stâlp de electricitate pentru a-și face un selfie.

Citește și: VIDEO | Ce a urmat după ce o casă a luat foc în timp ce mai mulți jandarmi depuneau jurământul: „Nu a fost nevoie de un ordin”

În demersul său, a atins firele de înaltă tensiune și s-a electrocutat. Din fericire, a fost capabil să coboare singur de pe stâlp, iar jos a fost preluat de echipajul medical și tranportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) „Sf. Pantelimon” Focşani.

Citește și: Mesajul bizar pe care Mile Povan l-a publicat pe rețelele sociale, în urmă cu o lună. Cuvintele cântărețului, înainte de tragedie

Medicii de la fața locului au precizat faptul că acesta a suferit o arsură de gradul 1 pe hemitoracele stâng. Din fericire, asta nu îi pune viața în pericol.

Citește și: Femeia care a rămas temporar oarbă din cauza unui produs de înfrumusețare. Multe doamne îl folosesc, dar nu știu ce efecte are

„La data de 11 septembrie, ora 10,26, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un bărbat de 43 de ani, din oraşul Odobeşti, s-ar fi urcat pe un stâlp al reţelei electrice, situat pe DN 2D, în afara municipiului Focşani şi ar fi rămas blocat.

Citește și: O bătrână și-a pierdut viața după ce a primit o factură. Ce sumă exorbitantă trebuia să plătească

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, persoana reuşind să coboare singură până la sosirea acestora. Bărbatul a declarat poliţiştilor că a urcat pe stâlp să facă un selfie”, au declarat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Citește și: Alexia, fata ale cărei mâini i-au fost amputate în accidentul de la Pașcani, a lansat o nouă piesă după un an de la tragedie

Poliţia continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Citește și: Soția lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, prima declarație despre tragedie. Ce a mărturisit femeia în fața polițiștilor

Autoritățile se văd nevoite să atragă atenția în privința riscurilor la care se supun cetățenii atunci când acționează iresponsabil, mai ales când implică și cabluri electrice, care pot produce rapid tragedii.

Probe anulate în dosarul părinților lui Vlad Pascu. Care este justificarea magistraților... Rezultate Loto 12 septembrie 2024. Report la Loto 6/49 la categoria I de peste 5,77 milioane de euro. Urmează Tragerile ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x