Antena Căutare

Ce se întâmplă cu Romina, fiica lui Iosif Rotariu, după ce a fost acuzată că a bătut un copil la creșă! Decizia luată de magistrați

A trecut mai bine de o săptămână de când au fost făcute publice imaginile în care Romina, fiica fostului internațional Iosif Rotariu, apare în timp ce bătea un copil la creșă, iar acum a început procesul ce i-a fost intentat.

A trecut mai bine de o săptămână de când au fost făcute publice imaginile în care Romina, fiica fostului internațional Iosif Rotariu, apare în timp ce bătea un copil la creșă, iar acum a început procesul ce i-a fost intentat.

Părinții unui copil o acuză pe Romina că le-a bătut fiul și i-a rupt un picior la creșă, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de trei săptămâni. Aceștia i-au intentat un proces și solicită daune morale în valoare de 500.000 de dolari.

Prima înfățișare în proces a avut loc în cursul zilei de miercuri, la Tribunalul Timiș, unde judecătorii au cerut aducerea la dosar a mai multor documente care vizează statutul creșei în care s-au derulat scenele de groază. Magistrații vor să știe cu precizie cum și în ce condiții a ajuns Romina Rotariu să fie angajată îngrijitoare la clubul privat, ce funcționa pe post de creșă, potrivit Opinia Timișoarei.

Momentul în care un copil de doi ani este bătut într-o creșă, de fiica fostului international Iosif Rotariu! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

De asemenea, judecătorii verifică menținerea măsurii controlului judiciar în privința tinerei.

După prima înfățișare, magistrații Tribunalului Timiș au fixat primul termen în proces pentru 6 martie, pentru ca până atunci să fie completat dosarul.

Imaginile de pe camerele de supraveghere, făcute publice în urmă cu câteva zile, au revoltat opinia publică din România. Pe imaginile respective se vede cum în repetate rânduri Romina Rotariu, în vârstă de 33 de ani, angajată că îngrijitoare la creșă familiei, îl bruschează, îl tranteste și îl lovește pe copil, chiar sub ochii celorlalți micuți. Tatăl acesteia a explicat, în urmă cu câteva luni, că totul s-a petrecut în timpul unei crize, Romina fiind bolnavă de diabet.

Anunț important pentru părinți! Un mare magazin retrage aceste jucării de la raft: ”Există pericolul sufocării!”... Incendiu catastrofal! Zeci de tone de rumeguș au luat foc la o fabrică din Câmpeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x