Antena Căutare

A murit Lucian Bolcaș! Avocatul avea vârsta de 77 de ani

Avocatul Lucian Bolcaș a murit, miercuri, în locuința sa. Avea 77 de ani, și în ultima periodă a avut probleme de sănătate.

A murit Lucian Bolcaș! Avocatul avea vârsta de 77 de ani
A murit Lucian Bolcaș | antena3.ro

Lucian Bolcaș, născut pe 15 aprilie 1942 la București a fost avocat în Baroul București și politician român, fost vicepreședinte al PRM, deputat al Parlamentului României în legislaturile 2000-2004, 2004-2008.

.Avocatul care și-a dedicat mai bine de jumătate de secol avocaturii.

S-a internat cu dureri la rinichi, dar a avut o surpriză uriașă. Toată lumea a fost uimită, inclusiv cadrele medicale

Acesta spunea că de-a lungul timpului surprizele făcute de prieteni i-au îmbogăţit sufletul. Lucian Bolcaş a povestit, conform DC News, cum își petrecea zilele importante alături de familie.

"Am sărbătorit ziua de naştere în familie, ca de obicei. Toate marile sărbători, cum ar fi Paştele, Craciunul, zile onomastice, aniversarea căsătoriei, le petrec în familie. Este locul cel mai plăcut, unde mă simt cel mai în siguranţă", a spus avocatul pentru DC News.

Lucian Bolcaş mărturisea că surprizele făcute de prieteni de-a lungul timpului i-au îmbogăţit sufletul.

"Toate surprizele pe care le-am primit de ziua mea, independent de forma, continuțul şi modul în care au fost reprezentate au fost pentru mine daruri de suflet. Aşa mi-am îmbogăţit sufletul, cu surprizele plăcute pe care mi le-au făcut prietenii", a mai spus avocatul, conform aceeași surse.

Invitat frecvent în emisiunile de televiziune, opiniile regretatului avocat au fost mereu apreciate de public, fiind pertinente și bine argumentate.

Klaus Iohannis va prezida, la ora 16.00, prima întâlnire a Grupului de Lucru Interinstituţional pentru evaluarea impactu... Muzeul Naţional Brukenthal, Teatrele Gong şi „Radu Stanca” din Sibiu, dar şi Muzeul Satului din Bucureşti îşi suspendă a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x