Antena Căutare

Accident grav în Dâmbovița, joi dimineață! Un microbuz cu mai mulți pasageri a fost făcut praf de un TIR!

Un accident rutier grav a avut loc joi dimineață, în Lucianca, Dâmbovița, acolo unde un microbuz cu pasageri a fost zdrobit de un TIR. 

Un accident rutier grav a avut loc joi dimineață, în Lucianca, Dâmbovița, acolo unde un microbuz cu pasageri a fost zdrobit de un TIR.

Astfel, în urma impactului teribil ce a avut loc pe DN 1A, în localitatea Lucianca, comuna Butimanu, pompierii au intervenit de urgență pentru descarcerarea unei persoane. Celeilalți șase oameni, pasageri în microbuz, sunt conștienți, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița.

De asemenea, potrivit sursei citate, la faţa locului sunt reprezentanţi ai Gărzii de Intervenţie Corneşti cu 2 autospeciale ASAS, o descarcerare de la Detaşamentul Moreni, trei ambulanţe SMURD de la Detaşamentul Târgovişte, Moreni şi Titu, dar şi cinci autospeciale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. În sprijin, Detaşamentul Buftea a trimis un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa a anunțat, potrivit Agerpres, că cei şase pasageri din microbuz sunt conştienţi.

Cauza probabilă a accidentului este, din primele date, depăşire neregulamentară din partea conducătorului auto în vârstă de 29 de ani din localitatea Mărceşti. Şoferul TIR-ului are 41 de ani şi este din Bucureşti.

Rugăciune făcătoare de miniuni către Sf Calinic de la Cernica. Rostește-o pentru vindecarea bolilor... Listele finale cu copiii înscrişi în învăţământul primar pentru anul şcolar 2019-2020, afişate astăzi; până în 19 aprili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x