Antena Căutare

Accident grav pe DN 5! Un mort şi şase răniţi după ce un microbuz în care se aflau nouă cetăţeni bulgari s-a răsturnat

În accidentul a fost implicat un microbuz cu 8+1 locuri, înmatriculat în Marea Britanie, cu volan pe dreapta, care se deplasa de la Bucureşti către PTF Giurgiu şi în care se aflau cetăţeni bulgari.

O persoană a murit şi alte şase au fost rănite, marţi, după ce un microbuz în care se aflau nouă cetăţeni bulgari s-a răsturnat pe DN 5, în judeţul Giurgiu. Cei şase răniţi, între care doi copii, au fost transportaţi la spital.

Poliţia Judeţeană Giurgiu a anunţat că accidentul a avut loc, marţi, în jurul orei 13.00, pe DN 5, în afara localităţii Plopşoru.

În accidentul a fost implicat un microbuz cu 8+1 locuri, înmatriculat în Marea Britanie, cu volan pe dreapta, care se deplasa de la Bucureşti către PTF Giurgiu şi în care se aflau cetăţeni bulgari.

În urma accidentului, microbuzul în care se aflau 9 persoane - 7 adulţi şi 2 copii - s-a răsturnat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, o persoană a rămas încarcerată şi a murit în urma accidentului.

Şase persoane, inclusiv cei doi copii, au fost transportate la spital, fiind in stare stabilă, fără traumatisme majore.

La locul accidentului s-au deplasat două echipaje de poliţie rutieră, un echipaj poliţie rurală şi 7 ambulanţe. ISU Giurgiu a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare şi una pentru victime multuiple.

Sursa : news.ro

Dacă Termocentrala Mintia se închide, mii de locuitori din Deva vor rămâne fără căldură şi apă caldă... Video. Un şofer din Bacău a intrat cu maşina pe trotuar pentru a ajunge mai uşor într-un supermarket...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x