Antena Căutare

Accident grav pe DN1 A: Un copil a murit, iar un barbat a fost ranit

Accident foarte grav produs pe Drumul national 1 A. Un copil a murit si un barbat a ajuns in stare critica la spital, dupa ce masina in care se aflau a patruns pe contrasens si s-a ciocnit violent de un TIR, relateaza Mediafax.

Potrivit datelor furnizate de Politia Prahova, DN 1 A este complet blocat, pe soseaua de centura din zona de est a municipiului Ploiesti.

Din primele cercetari, politistii au stabilit ca soferul unui autoturism a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un TIR care circula regulamentar. In urma impactului un copil in varsta de trei ani si-a pierdut viata, iar soferul a ajuns in stare grava la spital.

In accident a fost, de asemenea, implicat un al doilea autoturism, insa nici unul dintre ocupantii acestuia nu a fost ranit.

La aceasta ora, traficul rutier este deviat prin localitatea prahoveana Blejoi.

foto: Intact Images

Sapte romani din 10 se indatoreaza ca sa-si plateasca facturile la utilitati... Craiova: Medic, acuzat de malpraxis. O femeie a cerut sa scape de vergeturi, dar a fost operata de hernie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x