Antena Căutare

Accident grav pe DN1: Trei persoane si-au pierdut viata

Accident grav, aseara, pe Drumul National 1, in judetul Brasov. Un copil de 6 ani si doua femei au murit, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit violent de un microbuz. Autoturismul a derapat intr-o curba deosebit de periculoasa si s-a invartit pe soseaua umeda cateva zeci de metri. Ajuns pe contrasens, s-a oprit violent in microbuzul care avea 7 pasageri la bord.

Sase echipaje de prim ajutor si descarcerare au sosit la interventie. In ce medicii transportau ranitii in ambulante, pompierii incercau sa ajunga la victimele din autoturism. Copilul si cele doua femei erau blocati sub caroseria distrusa a masinii. Din pacate, nici unul nu mai avea puls.

Inca doi barbati se aflau in autoturism in momentul accidentului. Printr-un miracol, ei au scapat cu viata. Doar pasagerii din microbuz au putut sa le dea politistilor declaratii despre ce s-a intamplat.

Circulatia pe Drumul National 1 a fost blocata mai bine de o ora, pana cand masinile avariate au fost scoase de pe sosea. Cozile s-au intins pana la 3 kilometri pe ambele sensuri.

Dascalii "chiulesc" de la cursurile speciale pentru clasa pregatitoare... Romania, maturata de vijelii: copaci rupti, masini luate de ape, trafic blocat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x