Antena Căutare

Accident înfiorător în Sibiu! O tânără însărcinată a intrat în comă, din cauza unui șofer băut. Foto

O tânără însărcinată a intrat în comă, în urma unui accident pe care l-a provocat un șofer aflat sub influența alcoolului, duminică dimineață, în Sibiu.

O tânără însărcinată a intrat în comă, în urma unui accident pe care l-a provocat un șofer aflat sub influența alcoolului, duminică dimineață, în Sibiu.

Accidentul s-a produs în dimineaţa de duminică, puţin după ora 4.00, la intrare în municipiul Sibiu, în zona sensului giratoriu de la intersecția cu DN 1 și strada Doamna Stanca, din Șelimbăr. Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

Șoferul care a produs accidentul are 34 de ani și este din Sibiu. Acesta era băut și a avut o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Două tinere, pasagere în autoturismul nevinovat, au fost transportate la spital.

„Un echipaj de pompieri din cadrul ISU Sibiu a intervenit pentru descarcerarea a două femei, care au necesitat și asistență medicală. Una dintre ele, în vârstă de aproximativ 25 ani, este în stare comatoasă. Ea este însărcinată, a fost intubata și transportată la spital de către echipaj Smurd. Cealaltă este conștientă, policontuzionata, are 17 ani și a fost preluată și transp la spital de către un echipaj Saj", a transmis ISU Sibiu, potrivit observator.tv.

Tânăra în vârstă de 25 de ani ar fi pierdut sarcina.

Accident grav în Sighetu Marmaţiei! Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite... Incendiul de la fabrica de condimente din Alba Iulia. Flăcările nu au fost stinse nici după 27 de ore. Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x