Antena Căutare

Accident mortal! Un biciclist a fost spulberat de o mașină în Gherla. Scene de coșmar la fața locului

Accident cumplit după ce un biciclist care circula pe șosea s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

Accident mortal! Un biciclist a fost spulberat de o mașină în Gherla. Scene de coșmar la fața locului
Un biciclist a fost spulberat de o mașină în Gherla

Accidentul s-a produs marți seara în jurul orei 19:00, în Gherla, pe șoseaua de centură spre Bunești, atunci când un bărbat în vârstă de aproximativ 59 de ani călătorea cu bicicleta pe șosea, atunci când s-a dezechilibrat (nu se cunosc motivele) și a căzut pe partea carosabilă, pe sensul de mers Cluj-Dej, potrivit autorităților.

Accident cumplit! O fetiță de trei ani a murit în timp ce sărea pe o trambulină. Greșeala care i-a fost fatală. „Cineva pusese un tun”

Din nefericire, bărbatul a fost acroșat mortal de un autoturism, traumele suferite în urma impactului fiind incompatibile cu viața.

Conform ISU Cluj, o autospecială pentru intervenție rapidă a ajuns imediat la fața locului, însă medicii nu au mai avut posibilitatea de a începe manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul.

Șoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost că acesta nu consumase alcool, el povestind cum șoferul din fața sa a ocolit ceva, dar în momentul următor, s-a produs tragedia.

Autoritățile avertizează toți oamenii care se deplasează cu bicicleta pe drumurile periculoase sfătuindu-i să evite acest lucru, dar și șoferii sunt avertizați să fie mai atenți pe șosele.

Un banal accident rutier s-a transformat în alertă de coronavirus la Cluj. Cât va trebui să scoată din buzunar șoferul pentru „gluma” făcută?

Un banal accident rutier s-a transformat în alertă de coronavirus la Cluj. Cât va trebui să scoată din buzunar șoferul p... Ministrul Muncii, mesaj pentru toți părinții din România care își țin copiii acasă, din cauza coronavirusului. „Am câtev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x