Antena Căutare

Un banal accident rutier s-a transformat în alertă de coronavirus la Cluj. Cât va trebui să scoată din buzunar șoferul pentru „gluma” făcută?

Un șofer care a cauzat un accident rutier a încercat să scape de vină folosindu-se de coronavirus. Cât te costă o glumă despre COVID-19?

Un banal accident rutier s-a transformat în alertă de coronavirus la Cluj. Cât va trebui să scoată din buzunar șoferul pentru „gluma” făcută?
Un banal accident rutier s-a transformat în alertă de coronavirus în Cluj | Profimedia

Două mașini s-au lovit pe o stradă din Cluj. Nimic deosebit. Șoferii au stabilit să rezolve probleme printr-o înțelegere amiabilă. Câteva minute mai târziu, orașul era în alertă de coronavirus.

După incidentul rutier, șoferul vinovat s-a dus la una dintre bazele Companiei de Transport Public, pentru a completa un formular de înţelegere amiabilă. Acolo, i-a venit cheful de glume.

Bărbatul a spus că este pe fugă, pentru că abia s-a întors din Italia și nu a respectat măsura autoizolării la domiciliu. După câteva momente, s-a făcut nevăzut.

Citește și: Alexandru Rafila, expert OMS, despre vaccinul împotriva coronavirusului

Conducerea Companiei de Transport Public Cluj a alertat de urgență autoritățile. Angajații care instraseră în contact cu bărbatul din Cluj au fost puși în izolare, până la clarificarea situației.

N-a durat mult până „glumețul” a fost găsit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit acesteia, poliţiştii au verificat şi locul de muncă al bărbatului din comuna Floreşti, dar şi la aeroport şi la frontieră, constatându-se că a revenit din Italia în anul 2018.

Citește și: Ei sunt românii infectați cu coronavirus. Ce știm despre cele 29 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Bărbatul a fost sancţionat cu 1.000 lei pentru tulburarea ordinii publice şi pentru că a stârnit indignarea cetăţenilor în urma afirmaţiilor făcute, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Poliţiştii clujeni atrag atenţia că astfel de atitudini vor fi sancţionate în condiţiile date de măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Citește și: Cozi uriașe la Vama Nădlac. Eugen Terteleac, preşedintele Asociaţiei Românilor din Italia: ”Românii vor să moară în țara lor!”

Un bărbat din județul Bacău și-a înjunghiat fiul întors recent din Italia... Accident mortal! Un biciclist a fost spulberat de o mașină în Gherla. Scene de coșmar la fața locului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x