Antena Căutare

Accident șocant, în Vaslui. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Un accident teribil a avut loc în Vaslui, în localitatea Albița, după ce 2 autoturisme s-au ciocnit. În impactul violent au fost implicate șapte persoane și imediat a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Accident șocant, în Vaslui. A fost activat Planul Roșu de Intervenție Galerie
Accident Vaslui

Ciocnirea violentă a două autoturisme a provocat un accident cumplit. În impactul violent au fost implicate șapte persoane și imediat a fost activat Planul Roșu de Intervenție, potrivit infomațiilor oferite de ISU.

Accident șocant, în Vaslui. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Din informațiile celui care a sunat la 112, ar fi fost vorba de mai multe victime, prin urmare a fost activat Planul Roșu de Intervenție, pentru a optimiza misiunea.

Astfel la fața locului au fost trimise, de urgență, o autospecială de stingere, 4 ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și o ambulanță a serviciului județean de ambulanță.

De asemenea, a fost alertat și un elicopter SMURD. Ulterior s-a aflat că șapte persoane au fost implicate în accident, dintre care una în stare de inconștiență. După efectuarea evaluării medicale la fata locului, persoana va fi transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Iasi, pentru investigații suplimentare.

O alta persoană, rănită, dar conștientă, va fi transportată la unitatea de primiri urgențe a spitalului municipal Huși. Celelalte 5 persoane implicate sunt stabile și conștiente.

Primăria Capitalei reduce la jumătate costul aparatelor dentare. Iată care sunt condițiile... Constanţa: Fiul femeii care a murit la UPU spune că a fost culpă medicală, mama sa fiind încadrată pe cod verde, deşi ar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x